De jaarnota van de parkbijdrage / huurkavel plus vaste kosten en het voorschot van de nutsvoorzieningen dienen betaald te worden via een automatische incasso (a.i.).
U kunt ervoor kiezen om ook bijvoorbeeld gedane taken automatisch te laten incasseren. Om de automatische incasso in te stellen dient er een mandaat afgegeven te worden. Dit kunt u zelf instellen in uw eigenaren omgeving via de volgende link:

Inloggen eigenaren omgeving

Indien u voor de eerste keer inlogt klikt u op 'wachtwoord vergeten', hiermee kunt u uw wachtwoord instellen. Als u ingelogd bent, krijgt u de optie om de automatische incasso in te stellen.

Let op! Het instellen van de automatische incasso is alleen mogelijk als er facturen als 'openstaand' of ‘verlopen’ in uw overzicht verschijnen, is dit niet het geval, dan is het niet mogelijk het mandaat af te geven. Wacht u dan tot de eerstvolgende factuur die naar u verstuurd wordt.


Meterstanden: Dit is de eindafrekening van de nutsvoorzieningen welke in december naar u verstuurd wordt. Als blijkt dat u dient bij te betalen, kan dit automatisch geïncasseerd worden.
Periodiek: Periodieke facturen zijn de jaarlijkse vaste kosten, zoals de parkbijdrage of huur van een huurkavel + de bijkomende kosten.
Energiekostenvoorschot: Dit zijn de voorschotten van de nutsvoorzieningen die via Topparken betaald dienen te worden. Rond de 11e van iedere maand worden deze facturen verstuurd.

 

U kunt voor onderstaande type facturen kiezen of u deze ook automatisch wilt laten incasseren:

Eigenaar: Deze factuur wordt incidenteel gebruikt bij bijvoorbeeld de aanschaf van de woning.
Verhuurafrekening: Indien u de woning verhuurt worden maandelijks de huurgelden naar uw rekening gestort, deze is niet van toepassing voor een a.i.

Taken: Dit zijn facturen voor onder andere werkzaamheden in en rond uw woning. Deze kosten worden (indien van toepassing) per maand verzameld op 1 factuur en rond de 1e van de maand erop verstuurd. (mits het bedrag hoger is dan €10,00)


Als u alle opties aangevinkt heeft die u via een automatisch wilt betalen klikt u op knop ‘geef toestemming’, u wordt dan doorverwezen naar uw bank waarin u 1 euro over dient te maken ter verificatie van uw bankrekeningnummer.

Het bankrekeningnummer waarvan u de 1 euro laat afschrijven zal worden gebruikt om vanaf te incasseren. De factuur die u nog heeft openstaan zal vervolgens binnen 5 werkdagen geïncasseerd worden, u hoeft dus geen gebruik meer te maken van de IDeal link die in de factuur staat, anders komt het mandaat te vervallen!

Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Neem contact met ons via:

Openingstijden:
Ma, Vrij: 09:00 - 19:00
Di, Wo, Do: 09:00 - 17:00
Za: 10:00 - 15:00